Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Nie mam uwag ... Zawsze jest świeżo i pysznie

    Katarzyna, 04 luty 2019

    Mega

    Paweł, 26 styczeń 2019

    Jedzenie bardzo smaczne. Zamawiałam 2 raz i napewno nie ostatni.

    Magda, 23 styczeń 2019
    dziękujemy i zapraszamy! Zespół FUTU SUSHI

    Wszystko super , dostawczyni bardzo miła

    Paweł, 18 styczeń 2019
    dziękujemy za miłą opinie! Zespół FUTU SUSHI

    super jedzonko i dostawa :)

    PATRYCJA, 15 styczeń 2019
    dziękujemy! Zespół FUTU SUSHI

    Jak zawsze perfekcyjnie ☺️

    Karolina, 06 styczeń 2019
    dziękujemy ! Zespół FUTU SUSHI

    Cudownie jak zawsze .

    Małgorzata, 23 grudzień 2018
    bardzo dziękujemy! Zespół FUTU SUSHI

    Jak zawsze 5/5 ! Lepszego sushi nie jadłam !!

    Natalia, 14 grudzień 2018
    bardzo dziękujemy! Zespół FUTU SUSHI

    Wszystko idealnie :)

    Kamil, 07 grudzień 2018
    Jak miło na to słysześ :)/czytać :) Zespół FUTU SUSHI

    Jak zawsze smaczne! Szybki czas dostawy. 🙂

    Karolina, 30 listopad 2018
    Miło nam :) dziękujemy! Zespół FUTU SUSHI

    Jedzenie pyszne. Dostawa niestety z opóźnieniem 15 minut bez słowa wytłumaczenia.

    Kamil, 25 listopad 2018
    Witam, Przepraszamy za opóźnienie. Miejmy nadzieję, że taka sytuacja się więcej nie powtórzy. pozdrawiam Zespół FUTU SUSHI

    POLECAM!

    Kamil, 13 listopad 2018

    Szybka dostawa , jedziecie jak zawsze świeże , zupa gorąca :) napewno jeszcze nie raz zamówię👍

    Paulina, 23 październik 2018
    Dziękujemy i pozdrawiamy gorrrrąco! :) Zespół FUTU SUSHI

    Polecam

    Mariola, 20 październik 2018

    Przyszło przed czasem, ciepłe i dobre ! polecam

    Artur, 11 październik 2018

    Polecam

    Joanna, 01 październik 2018

    Ok

    Adam, 17 wrzesień 2018

    Przepyszne!

    Karolina, 13 wrzesień 2018

    Wszystko było bardzo smaczne. Najlepsze sushi w mieście :)

    Ewa, 09 wrzesień 2018

    Wszystko super, jak zwykle. Jedynie minus za znalezionego włosa w rolce :(

    amanda, 17 sierpień 2018

    Jak zawsze szybko, świeżo, pysznie !! Co prawda Sashimi nie przypadło mi do gustu że względu na brak ryżu i dodatków, jednak nie zmienia to faktu, że wszystkie ryby były smaczne i świeże. Polecam !!

    Natalia, 09 sierpień 2018

    Pysznie i sympatycznie.

    Milena, 06 sierpień 2018

    kocham ; szaleję ; uwielbiam i cała masa tego typu słów

    Urszula, 18 lipiec 2018

    Szybko i sprawnie. Zamówienie zgodne.

    Justyna, 03 lipiec 2018
    Bardzo nam miło :) Zespół FUTU SUSHI

    Sushi pierwsza klasa !! Przepyszne!!

    Natalia, 11 czerwiec 2018

    Super sushi! Bardzo polecam

    Paweł, 28 maj 2018

    Sushi na najwyższym poziomie. Pyszne, świeże, rewelacja !

    Natalia, 10 maj 2018

    Polecam , jak zawsze :)

    Ewa, 29 kwiecień 2018

    przy wczorajszym zamówieniu ktoś się nie postarał, suszi się rozpadalo, i chyba skończyło się awokado do hosomaki a szkoda bo lubię.

    Angelika, 20 kwiecień 2018

    Szybko, sprawnie, super obsługa!!

    Michał, 16 kwiecień 2018
  • Rewelacja jak zwykle

    Paweł, 03 luty 2019

    Super

    Paweł, 24 styczeń 2019

    Ryba maślana była mrożona, wyciekało z niej dużo wody.

    Emilia, 19 styczeń 2019

    Jak zawsze pysznie i bez uwag 💓

    Magdalena, 17 styczeń 2019
    dziękujemy za opinie :) Zespół FUTU SUSHI

    Mega szybką dostawa, 20 minut od zamówienia :)

    Karol, 09 styczeń 2019
    dziękujemy za opinie Zespół FUTU SUSHI

    Polecam

    Joanna, 05 styczeń 2019
    dziękujemy ! Zespół FUTU SUSHI

    Najlepsze sushi !! Jesteście niesamowici !!

    Natalia, 18 grudzień 2018
    Bardzo dziękujemy! Zespół FUTU SUSHI

    Sushi świetne. Czas dostawy ok.

    Krzysztof, 10 grudzień 2018
    bardzo dziękujemy! :) Zespół FUTU SUSHI

    Pycha

    Agata, 04 grudzień 2018
    :) dziękujemy! Zespół FUTU SUSHI

    Wszystko ok

    Małgorzata, 28 listopad 2018
    dzięki! :) Zespół FUTU SUSHI

    Zamówienie online czytelne, klarowne, możliwość wyboru płatności. Dostawa przed przewidywanym czasem. Polecam.

    Kamil, 24 listopad 2018
    Dziękujemy za bardzo miłą opinię. Pozdrawiamy! Zespół FUTU SUSHI

    Polecam na milion procent. Najlepsze sushi, jakie jadłam.

    Ewa, 26 październik 2018
    Takiego milionowego polecenia jeszcze nie mieliśmy! :) Stokrotne dzięki! Zespół FUTU SUSHI

    Było pysznie. Najlepsze sushi w mieście!

    Ewa, 23 październik 2018
    dzięki!!!! Zespół FUTU SUSHI

    Genialne shushi !! Dziękuję za pyszny gratis ;-)

    Natalia, 16 październik 2018

    Wszystko super i sprawnie

    Diana, 10 październik 2018

    Polecam

    Joanna, 20 wrzesień 2018

    Jak zwykle pysznie

    Damian, 16 wrzesień 2018

    Jak zawsze wspaniałe ❤️

    Janusz, 10 wrzesień 2018

    Polecam każdemu!

    Kamil, 04 wrzesień 2018

    Przepysznie!!!

    Karol, 16 sierpień 2018

    Brakuje gwiazdek żeby ocenić poziom satysfakcji ************************************************************************ i tak razy milion przynajmniej

    Urszula, 06 sierpień 2018

    Super

    Urszula, 28 lipiec 2018

    nie wiem jakimi słowami mogłabym określić poziom zadowolenia z jedzenia , przygotowania oraz dostawy . świetnie , bosko , fantastycznie to stanowczo za słabo . wszystkim gorąco polecam!!!!

    Urszula, 05 lipiec 2018
    Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię :) Zespół FUTU SUSHI

    Polecam. Same pozytywy!

    Michał, 26 czerwiec 2018

    Jak zawsze cudownie. Przydałyby się jakies rabaty dodatkowe :)

    Małgorzata, 03 czerwiec 2018

    nic dodac nic ujac poprostu najlepsze sushi w miescie.

    Bartek, 10 maj 2018

    25 raz, a nadal najlepsze.

    Krzysztof, 07 maj 2018

    Jestem stala klientka online i zawsze dostaje swieze i pyszne sushi

    Grazyna, 25 kwiecień 2018

    Sushi is tasty and the delivery is on time

    Raphaela, 19 kwiecień 2018

    Przepysznie i szybko

    Justyna, 14 kwiecień 2018